Hundsele & Hundselar i vår hundbutik finns något för varje hund

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 237 produkter
 1. Dog-Artist
 2. Dog-Artist
 3. Dog-Artist
 4. Dog-Artist
 5. Urban Pup
 6. Urban Pup
  Urban Pup Soft Harness
  189 kr
  Finns i flera färger!  
 7. Urban Pup
 8. Urban Pup
 9. Urban Pup
 10. Urban Pup
 11. Urban Pup
 12. Urban Pup
 13. Urban Pup
 14. Urban Pup
 15. Urban Pup
 16. Urban Pup
 17. Urban Pup
 18. Urban Pup
 19. Ruffwear
  Slackline Koppel
  499 kr
  Finns i flera färger!  
 20.  
 21.  
 22. Puppy-Angel
 23. Ruffwear
  Ruffwear Top Rope Collar
  389 kr
  Finns i flera färger!  
Stigande ordning

Hundsele - här hittar du ett stort sortiment med snygga hundselar

Vi rekommenderar ofta en hundsele istället för eller som komplement till ett hundhalsband.

Småhundar går tryggt i en hundsele. Du drar enkelt in din hund och kan även vid behov snabbt lyfta upp den i en farlig situation. Småhundar är ofta sårbara i möte med en aggresiv hund.

När man har barn runt hunden rekommenderar vi ofta hundsele. Barn kan ibland rycka i hundhalsbandet om de vill påkalla hundens uppmärksamhet, vilket kan skada hundens nacke. Det händer även att barn lyfter småhundar i halsbandet. Kombinationen barn och en lekfull valp som springer och kastar sig hit och dit, är hundsele det absolut bästa valet.

Hundar som drar mycket i hundkopplet har det oftast bättre i en hundsele. Du kan med gott samvete hålla tillbaka hunden utan att hunden nästan kvävs av hundhalsbandet. Många upplever också att hunden drar mycket mindre med en hundsele.

För dig som använder Flexi-koppel rekommenderar vi en sele. Många hundar som går i flexikoppel känner inte riktigt av att de sitter fast och tror att de går lösa, och springer på tills det helt plötsligt tar stopp. Om du behöver dra in din hund snabbt så är det mycket mer skonsamt att göra det med en hundsele än ett hundhalsband.

Om du går på hundpromenad där det är trafik så har vi även reflexselar. Hos doggie din favorit hundbutik online hittar du en hundsele för varje hunds behov.


Laddar