Hundsäng för alla raser i snygg och fräsch design

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 87 produkter
 1. Dog-Artist
  ANTOINETTE WHITE M
  3 490 kr
  Färg Vit
 2. Ruffwear
  Highlands Sleeping Bag
  1 149 kr
 3.  
  Edoardo
  8 290 kr
  Färg Brun
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  
 8.  
 9.  
  George Cut-Pile Grey
  3 090 kr
 10.  
  George Ecru Linen
  3 090 kr
 11.  
 12.  
 13.  
 14.  
  George Belgium Charcoal webbing
  3 090 kr
  Färg Brun
 15.  
  George Fusili Dark Blue webbing
  3 090 kr
  Färg Brun
 16.  
  George Jumbo Grey
  3 090 kr
  Färg Grå
 17.  
  George Stonewash Heavy Burlap Grey
  3 690 kr
  Färg Grå
 18.  
 19.  
  Luciano
  7 490 kr
  Färg Svart
 20.  
  Luigi Croco Black
  3 490 kr
 21.  
  Luigi Exotic Cowhide
  6 950 kr
 22.  
Stigande ordning

Hundsäng

Hos oss hittar du rätt hundsäng till just din ras. I vårt stora utbud finner du trendiga och hygieniska bäddar i hög kvalité där din hund kan slappna av och känna sig trygg.

Sköna, mjuka och hygieniska hundsängar

Vi på Doggie.se har ett stort utbud av hundbäddar, som passar för både små och stora raser. De är designade för att passa in i er vardag och till ert hem. En hundsäng i trä kan bli en snygg möbel i ditt vardagsrum och passar mycket väl för den stilmedvetna hundägaren som inte vill göra avkall varken på kvalité eller utseende. Vi tillhandahåller exempelvis modellen Arthur Ecru Linnen i ek och rotting som är en vacker säng där din hund ligger majestätiskt. Till sängen kommer en kudde som behandlats med teflon och är därför smutsavvisande samt lätt att torka av och hålla fräsch. En hundsäng med tak bildar ett eget litet rum för hunden, där den kan krypa in och känna sig trygg. Denna typ av säng passar även bra att använda utomhus under årets varma årstider.

Hygieniska hundbäddar och tillbehör

Att köpa en hundsäng och hundkläder från oss garanterar produkter i hög kvalité för god hygien. De är också formgivna av hundentusiaster som vet vad hunden vill ha och behöver. Du hittar bland annat hundkläder och tillbehör från kända tillverkare som Puppy Angel. Företaget utvecklar exklusiva produkter och i deras sortiment ingår bland annat hundbäddar och koppel. När det gäller hundsäng och hygien vill vi att våra produkter ska hålla högsta standard. Det är viktigt att de är smutsavvisande samt går lätt att torka av eller tvätta. Under varma dagar behöver din hund kyla för att må bra, ett tips är att köpa en svalkande matta som håller hundens kroppstemperatur på en lagom nivå.

Det bästa för hunden på Doggie.se

Hos Doggie.se hittar du en mysig och praktisk hundsäng online till just din fyrbenta familjemedlem. Vi säljer produkter från kända tillverkare som är trendiga och kvalitetsstarka. Vi erbjuder snabba leveranser på din beställning och du får alltid 14 dagars öppet köp när du handlar av oss.

Laddar