Resa med hund är både enkelt och roligt

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 73 produkter
 1. Puppia
  Puppia GRAND CARRIER
  2 459 kr
 2.  
  Reseskål Skull Roses
  99 kr
  Färg Svart
 3. East-Side-Collection
 4. Urban Pup
 5. Urban Pup
 6. Urban Pup
 7. Urban Pup
 8. Urban Pup
 9. Urban Pup
 10. Urban Pup
 11. Urban Pup
 12. Urban Pup
 13. Urban Pup
 14. Puppy-Angel
  Love Down Padding Hundväska
  949 kr
  Färg Svart
 15. Casual-Canine
 16. Puppy-Angel
  Worldwide Quiltted DjurVäska
  1 599 kr
  Finns i flera färger!  
 17. Puppy-Angel
  Worldwide Luxury DjurVäska
  1 599 kr
  Finns i flera färger!  
 18.  
  Puppy Angel AGIONE Driving Kit
  799 kr
  Finns i flera färger!  
 19. Ruffwear
 20. Guardian-Gear
  Bilsele för hundar
  159 kr
  Finns i flera färger!  
 21. Guardian-Gear
  SÄKERHETSBÄLTE ANSLUTNING
  149 kr
  Finns i flera färger!  
 22. Ruffwear
Stigande ordning

Resa med hund

Planerar du att resa med hund? Här finns alla produkter du behöver för att du och din fyrbenta vän ska kunna resa med stil och flärd.

Hos Doggie.se hittar du allt inför resan

Att resa med hund inom EU är ofta både spännande och roligt och att resa med hund med SJ innebär inte något krångel, men här reder vi ut vad som gäller. Det första du behöver göra innan avresa till annat EU-land är att se till att din hund uppfyller kraven för vaccination och id-märkning i det land som ni ska resa till. Du måste också känna till vad som gäller för återresa in i Sverige. I de allra flesta fall gäller att hunden: är ID-märkt, har en giltig vaccinering mot rabies, har ett EU-pass avsett för sällskapsdjur samt att införseln anmäls hos tullen. Om du ska resa med tåg hos SJ gäller vanligtvis följande: du har bokat plats i sektionen "Djur tillåtet". Denna sektion finns endast i andra klass.

Kläder till hundar med personlighet

Doggie.se säljer hundkläder för alla tillfällen. Några av våra mest populära produkter är hundregnkläder som håller din kompis torr på ett effektivt sätt även under de regniga dagarna. En hundsäng, som vi också säljer många varianter av, varav flera är så kompakta och behändiga att du enkelt kan ta med och använda hundsängen under resan. Det blir den perfekta sovplatsen för din fyrbenta följeslagare. "Hundregnkläder på resa" är ett uttryck som myntats av våra kunder då alltfler även upptäcker fördelarna med att ta med regnkläderna på resan också. Då eliminerar man problemet med att behöva packa ned många extra handdukar i resväskan och man slipper även en kall och våt hundkompis på hotellrummet.

Doggie.se din kompletta leverantör av hundkläder

Köp hundtillbehör på nätet hos doggie.se. Hos oss hittar du allt som din hund kan tänkas behöva för att sticka ut ur mängden. Vi säljer helt enkelt kläder till hundar med personlighet. Allt vi säljer har vi i lager vilket garanterar en snabb leverans. Om du inte blir nöjd med ditt köp erbjuder vi alltid 14 dagars öppet köp.

Laddar