• Snabbleverans

    Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

  • 14 dagars öppet köp

    14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Byten & Returer

Byten & Returer

Ångerrätt
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att produkten mottogs, förutsatt att den inte har använts och att den returneras i oskadat skick med emballaget intakt. Vid retur eller byte av produkter står du själv för returkostnaden. Är varan felaktig står vi för returfrakten. Följande varor omfattas inte av ångerrätt:
1) Produkter som har använts eller har skadats
2) Produkter som saknar sitt ursprungliga produkt emballage
3) Produkter som tillhör våra Rea / Specialerbjudanden och säljs till reducerat pris
4) Förbrukningsartiklar och speciella säsongsprodukter såsom Halloween/Tomtekläder

Returrätt
Returrätt innebär att du har rätt att returnera produkter inom 14 dagar från mottagandet, förutsatt att produkten är oanvänd och i oskadat skick med emballaget intakt. Du står själv för alla kostnader i samband med returen. Efter att vi har erhållit och godkänt returen återbetalar vi hela varuvärdet inom 30dagar till det konto du har angivit. Frakt & eventuell faktureringsavgift återbetalas ej.

Med emballage menas emballage tillhörandes produkten, Ej ytter emballaget som tex jiffypåse/postorder kartong som produkten skickades i. Du kan dock med föredel använda samma emballage vid retur om du önskar.

Garantiärrenden
Du har 1 års garanti från Doggie.se, Garantin innefattar fel som anses vara tillverkningsfel. Fel som anses ha uppstått pga vanligt slitage, onormal användning omfattas ej av garantin. Vid garanti ärrenden så byts i första hand produkten ut mot en ny, om produkten ej längre är tillgänglig så byts den mot en likvärdig. Doggie.se kan även besluta att lämna ett tillgodokvitto.

 

RMA Blankett:
Fyll i returblankett som du fick med i paketet och skicka med tillsammans med din retur.