• Snabbleverans

    Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

  • 14 dagars öppet köp

    14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Copyright

Copyright

Vad innebär Copyright?
Copyright regleras i upphovsrättslagen och innebär att man är tvungen att ha ett medgivande från verkets upphovsman för att få kopiera. Ingen får utan skriftligt tillstånd från Doggie Dogwear kopiera bilder, texter, layout etc.

Brott mot upphovsrättslagen
Doggie.se innehåller en stor mängd unikt material i form av produktdokumentation och bilder. Bakom detta material ligger ett omfattande arbete och kostnader. Skulle Doggie Dogwear upptäcka att någon olovligt kopierat material kommer detta, utan undantag att omedelbart polisanmälas.

Vid brott mot upphovsrättslagen skall den som begått brottet ersätta upphovsmannen för den skada som denna därigenom har lidit som framgår av 54 §. Hela Doggie Dogwear's websida skyddas av 49 §.

Lagtext
Lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk. 49 § - Den som har framställt en katalog, en tabell eller ett annat dylikt arbete i vilket ett stort antal uppgifter har sammanställts eller vilket är resultatet av en väsentlig investering har uteslutande rätt att framställa exemplar av arbetet och göra det tillgängligt för allmänheten. 54 § - Den som i strid mot denna lag eller mot föreskrift enligt 41 § andra stycket utnyttjar ett verk skall till upphovsmannen eller hans rättsinnehavare gälda ersättning, utgörande skäligt vederlag för utnyttjandet.

Om ni arbetar med en artikel eller liknande och behöver bilder och information vill vi att ni kontaktar oss innan material tas från vår websida. Vi på Doggie Dogwear är normalt mycket frikostiga med bilder och information. Ingenting får lämna Doggie.se utan vårt medgivande. Alla texter, produktnamn, produkttexter, layout och kod m.m., är också skyddade enligt lag.Ps till Konkurrenter med dålig fantasi.
Vi har den senaste tiden uppmärksammats på diverse konkurrenter som stulit båda bilder och hela texter såsom leveransvillkor etc från doggie.se. Ett tips är att ni åtminstonde bearbetar dessa och byter vissa ord och flyttar om stycken så blir det inte lika pinsamt.