• Snabbleverans

    Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

  • 14 dagars öppet köp

    14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Om doggie.se

Doggie.se är din dedikerad hundbutik för välkända kvalitets märken för aktiva hundar och exklusivt hundmode.

Vår företagetsidé är att tillgodose den Svenska marknaden för exklusivare hundprodukter och även kattprodukter. Marknaden är ganska begränsas och förrutom Stockholm så är det svårt för en mindre hundbutik eller kattbutik att hålla ett större sortiment av exklusiva hundprodukter.

 

Genom att nå hela den Svenska marknaden genom doggie.se når vi kostnadseffektivt ut till hela Sverige och kan hålla ett stort och brett sortiment med hund & kattprodukter. Vi jobbar uteslutande med egen import direkt från utlänska tillverkare med ett undantag för Svenska Dog Artist som tillverkar designade hundkoppel och hundhalsband etc. Vi satsar på kvalité framför lågpris. Kvalité lönar sig alltid i längden. Hundkläder av högkvalité kostar lite mer men håller mycket längre, den får inte dålig passform efter ett par tvättar, den går inte sönder efter en kort tid. Ett kvalitets plagg som du sköter om håller i många år.

 

Hos oss hittar du kända varumärken såsom Puppy Angel, Ruffwear, Dog Artist, DoggiDog, House of Dog, Sleepypod, Puppia med flera... "www.doggie.se - mode för din hund" är ett registrerat varumärke

HUR JOBBAR VI?

Vi är fyra personer som jobbar heltid med doggie, du kan alltid kontakta oss om du har problem med en order eller vill ha hjälp med information eller tillvägagångssätt.

VAD ÄR VÅR INRIKTNING?

På doggie.se vill vi att våra kunder ska vara nöjda. Det innebär att vi enbart säljer högkvalitativa hund- och kattprodukter. Vårt sortiment är brett och innehåller produkter såväl för fashionistor till sportiga och jaktintresserade. Vi vill göra er vardag lite roligare och lättare!

VARFÖR ÄR DET TRYGGT ATT HANDLA HOS OSS?

Doggie.se har funnits sedan 2005. Vi har allt i eget lager och säljer endast produkter som finns i på lager. Beställ innan kl 13 varddagar och er beställning skickas samma dag. Du betalar enkelt och tryggt med antingen Faktura, Klarna Konto eller Kontokort och direkt överföring från bank.

SOCIALA DOGGIE

Följ oss på Facebook och Instagram - kolla in uppdateringar på startsidan för att ta del av kampanjer och unika rabattkoder. Vi arbetar aktivt med kampanjer och utförsäljningar.