• Snabbleverans

    Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

  • 14 dagars öppet köp

    14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Virtusize

Om ni redan har hundkläder som sitter bra på din hund eller katt, eller ett hundhalsband eller katthalsband så lägger ni upp dessa produkter som referensprodukter i er Virtusize garderob.

 

Om ni har köpt produkten hos oss på doggie.se så kan ni lägga till produkten direkt via Virtusize. Om ni har köpt från en annan butik som inte finns hos oss kan ni istället mäta halsbandet eller kläderna och spara dessa mått i Virtusize och sedan jämföra mot de produkter ni vill köpa.

 

De produkter som idag har Virtusize tillgängligt har en "Virtusize" knapp på produktsidan. Klicka på knappen för att starta Virtusize det finns en mycket bra genomgång som förklarar hur det fungerar.

 

Virtusize köp rätt storlek direkt

När ni klickat på Virtusize knappen får ni upp Virtusize och kan jämföra storlekarna visuellt istället för att titta i måtttabellen och försöka räkna ut vilken storlek som passar bäst.

 

Som vanligt så är det bröstmåttet som är det viktigaste måttet, om plagget är lite längre eller kortare i ryggen spelar ingen större roll.

Virtusize