• Snabbleverans

  Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

 • 14 dagars öppet köp

  14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Hundsele & Hundselar i vår hundbutik finns något för varje hund

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 370 produkter
 1. Ruffwear
  Ruffwear Knot-a-Collar
  289 kr
  Finns i flera färger!  
 2. Urban Pup
 3. Urban Pup
 4. Urban Pup
 5. Urban Pup
 6. DOGArtist
 7. DOGArtist
 8. DOGArtist
 9. DOGArtist
 10. DOGArtist
 11. DOGArtist
 12. DOGArtist
 13. DOGArtist
 14. DOGArtist
 15. DOGArtist
 16. DOGArtist
 17. DOGArtist
 18. DOGArtist
 19. DOGArtist
 20. DOGArtist
 21. Zack-and-Zoey
  Nylon Sele Grön
  89 kr
 22. Zack-and-Zoey
 23. Zack-and-Zoey
Stigande ordning

Hundsele - här hittar du ett stort sortiment med snygga hundselar

Vi rekommenderar ofta en hundsele istället för eller som komplement till ett hundhalsband.

Småhundar går tryggt i en hundsele. Du drar enkelt in din hund och kan även vid behov snabbt lyfta upp den i en farlig situation. Småhundar är ofta sårbara i möte med en aggresiv hund.

När man har barn runt hunden rekommenderar vi ofta hundsele. Barn kan ibland rycka i hundhalsbandet om de vill påkalla hundens uppmärksamhet, vilket kan skada hundens nacke. Det händer även att barn lyfter småhundar i halsbandet. Kombinationen barn och en lekfull valp som springer och kastar sig hit och dit, är hundsele det absolut bästa valet.

Hundar som drar mycket i hundkopplet har det oftast bättre i en hundsele. Du kan med gott samvete hålla tillbaka hunden utan att hunden nästan kvävs av hundhalsbandet. Många upplever också att hunden drar mycket mindre med en hundsele.

För dig som använder Flexi-koppel rekommenderar vi en sele. Många hundar som går i flexikoppel känner inte riktigt av att de sitter fast och tror att de går lösa, och springer på tills det helt plötsligt tar stopp. Om du behöver dra in din hund snabbt så är det mycket mer skonsamt att göra det med en hundsele än ett hundhalsband.

Om du går på hundpromenad där det är trafik så har vi även reflexselar. Hos doggie din favorit hundbutik online hittar du en hundsele för varje hunds behov.


Laddar