• Snabbleverans

  Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

 • 14 dagars öppet köp

  14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Bajspåsar direkt hem till brevlådan

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 25 produkter
 1. Puppia
  PUPPIA VOGUE WASTE BAG BEIGE
  169 kr
  Färg Beige
 2. Puppia
  PUPPIA VOGUE WASTE BAG NAVY
  169 kr
  Färg Marint
 3. Puppia
 4. Puppia
 5. Puppia
 6. Puppia
 7.  
  DUFFEL Polka dot
  59 kr
  Finns i flera färger!  
 8.  
 9.  
 10.  
 11.  
 12. Cruising-Companion
  Bajsbåse Hållare
  59 kr
  Finns i flera färger!  
 13. Pet- Gear
 14. Clean-Go-Pet
  Bajspåse hållare

  39 kr

  Ordinarie pris 59 kr

  Finns i flera färger!  
 15. Clean-Go-Pet
  Sparkle Bajspåse Hållare

  39 kr

  Ordinarie pris 59 kr

  Finns i flera färger!  
 16. ClearQuest
  Bajspåse hållare

  25 kr

  Ordinarie pris 39 kr

  Finns i flera färger!  
 17. Doggie Walk Bags
 18. Doggie Walk Bags
 19. Doggie Walk Bags
 20. Doggie Walk Bags
 21. Doggie Walk Bags
  Newport Svart
  129 kr
Stigande ordning

Bajspåsar

Att ta hunden på sina dagliga promenader tillhör ofta dagens lugna och sköna stunder. Se därför till att ha med dig bajspåsar för att inte förstöra promenaden.

Bajspåsar och snygga tillbehör

Se till att det alltid finns bajspåsar hemma så att du kan vara lugn inför varje promenad med hunden. Här på doggie.se hittar du olika sorters bajspåsar till hunden, som till exempel miljövänliga bajspåsar. Att bära runt på bajspåsar i fickan eller handen kan kännas krångligt och ibland kanske påsarna försvinner därhemma. Därför erbjuder vi dig ett brett lager av hållare och väskor till bajspåsarna. Antingen kan du sätta hållarna kring handen på kopplet för att alltid vara säker på att de följer med ut. Eller så kan du enkelt lägga ned påsarna i en stilren och söt väska som du sedan hänger kring hunden vid promenaden eller själv håller i handen. Våra produkter är hållbara och anpassade för hundarna.

Lyxa till hundpromenaden

Att gå ut med hunden kräver oftast mer än bara bajspåsar. Här på doggie.se har vi snygga tillbehör som gör promenaden bekvämare. Genom att ha ett bra hundkoppel kan du vara säker på att hunden bajsar där det passar. Kom ihåg att det går att knyta ihop bajspåsar och hundkoppel för att smidigt ha med sig påsarna. Du behöver självklart även ett snyggt hundhalsband till hunden för att koppla på kopplet, du har många att välja på här. Våra tillbehör som bajshållare fungerar sedan utmärkt för att kombinera bajspåsar och hundhalsband. Allt du behöver göra är att hänga hållaren kring halsbandet och då ser hunden snyggare ut samtidigt som påsarna alltid är med.

Beställa snabbt och enkelt från Doggie.se

Här på doggie.se hittar du produkter av hög kvalitet till din hund. Köp bajspåsar online för att enkelt få dem hemskickade direkt till din brevlåda. Vi erbjuder dig snabba leveranser från vårt egna lager och har alltid 14 dagars öppet köp om du vill byta en vara.

Laddar