• Snabbleverans

  Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

 • 14 dagars öppet köp

  14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Hund i båt - Detta är viktigt att tänka på

14 Produkt(er)
 1. Puppy-Angel
  Life Jacket for Dogs Hundflytväst

  299 kr

  Ordinarie pris 449 kr

  Finns i flera färger!  
 2. Guardian-Gear
  Aquatic Flytväst

  Ej i lager

  179 kr

  Ordinarie pris 229 kr

  Färg Orange
 3. Ruffwear
 4. Puppy-Angel
 5. Puppy-Angel
 6. Puppy-Angel
 7. DOGArtist
 8. DOGArtist
 9. DOGArtist
 10. DOGArtist
 11. Ruffwear
 12. Ruffwear
 13. Puppy-Angel
Fallande ordning

Hund i båt

Säkerheten är viktig när man tar med sig sin älskade hund i båt. Även om hundar kan simma behöver de lika väl som människor ha flytväst på sjön och havet. Hos Doggie.se finns flytvästar för både små och stora hundar.

Hunden bör också bära flytväst på vattnet

Många vill ta med sin hund i båten och många hundar älskar båtliv. Det är dock lika viktigt för hunden med flytväst som det är för människan. Även om hundar kan simma så orkar de inte göra det hur länge som helst. Av den anledningen bör du ikläda din bästa vän en riktigt bra flytväst, då kan ni båda känna er trygga på vattnet. I Doggie.se sortiment finns flytvästar i olika utföranden och färger för alla hundar. Du kan hitta flytväst till allt ifrån den lilla valpen till den jättelika irländska varghunden hos oss. Det är viktigt att tänka på att även en stor hund i båt behöver ha flytväst. Alla våra flytvästar har god passform och rejäla handtag på ryggen. På så vis blir det lätt för dig att lyfta upp din hund om olyckan skulle vara framme.

Viktigt om hundar och båtliv

När du ger dig ut med hund i båt finns det några saker att tänka på. Hund i båt och hundsele går inte ihop. Hunden bör istället alltid bära flytväst både i båten och runt omkring vattnet, till exempel på bryggan. På flytvästen finns ofta fäste för koppel, på så vis kan flytvästen agera som hundsele. Ha dock aldrig en hund i båt och hundkoppel bundet i något på båten. Om hunden hoppar i vattnet i ett obevakat ögonblick kan den bli hängande i sitt hundkoppel. Detta kan sedan få riktigt hemska följder. Om du vill åka ut på vattnet med din hund bör du istället investera i en bra flytväst för en säker tur.

Doggie.se har flytvästar för alla hundar

Hos Doggie.se kan du köpa en säker hundflytväst på nätet. Det är viktigt att tänka på att även hundar bör bära flytväst i och kring vatten för att kunna leva säkert sjöliv. Från oss levereras dina varor snabbt. Vi har också alltid 14 dagars öppet köp.

Laddar