Hund i bil, allt för säkra och roliga transporter

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 48 produkter
 1. Puppia
 2. Puppia
 3. Puppia
 4. Urban Pup
 5. Puppia
 6. Ruffwear
  Ruffwear Dirt Bag Cover
  799 kr
  Färg Grå
 7.  
  Sleepypod Absorber Pad
  299 kr
  Finns i flera färger!  
 8.  
  Sleepypod Air Absorber Pad
  299 kr
  Finns i flera färger!  
 9.  
  Sleepypod Mini Absorber Pad
  249 kr
  Finns i flera färger!  
 10. Cruising-Companion
  Pawprint Bilsätesöverdrag
  499 kr
  Färg Beige
 11. Guardian-Gear
 12. Guardian-Gear
 13. Sleepypod
 14. Puppia
  Puppia GALA SEATBELT LEAD II
  189 kr
  Finns i flera färger!  
 15. Ruffwear
 16. Puppy-Angel
 17. Guardian-Gear
  Fairfield Car Seat Cover
  499 kr
  Finns i flera färger!  
 18. Cruising-Companion
 19. Puppia
  Puppia LEGENDE SEATBELT LEAD Rosa
  159 kr
  Färg Rosa
 20. Puppy-Angel
 21. Cruising-Companion
 22. Sleepypod
  Sleepypod Pink
  2 095 kr
  Färg Rosa
Fallande ordning

Hund i bil

När du kör en hund i bil gäller det att sätta säkerheten först för att hundarna ska ha en trygg och bekväm färd. Vi har produkter som selar, bältesskydd och filtar som är speciellt utvecklade för ändamålet.

Kör din hund säkert

Det finns speciella regler för hur en hund ska transporteras i bilen för att den ska få en säker färd. Hund i bil regler syftar till hundens bästa och gör att både du och din fyrbenta familjemedlem får en behagligare åktur. En bilsele gör att hunden kan sitta säkert i baksätet genom att spänna fast selen i bilens bälte. Vi har flera mjuka filtar och dynor att lägga som skydd på sätet och som hunden kan sitta på. Det är mycket viktigt att inte lämna kvar hunden i bilen en varm sommardag, temperaturen stiger oerhört snabbt och vi har sett alltför många exempel på hur bilen har blivit en dödsfälla. Under vintern behöver en hund i bil värme, därför har vi ett stort utbud av värmande filtar där en del enkelt kan värmas upp genom en adapter i bilens cigarettuttag.

Stort utbud av leksaker och bäddar

Hundleksaker till hund i bil ska vara både roliga, stimulerande och säkra. Våra bitvänliga hundleksaker håller hundarna aktiverade under åkturen. Varför inte passa på att köpa ett mysigt gosedjur till hunden som den kan känna trygghet med? Vi har både lejon och apor som kan bli en god vän för din hund. Tänk på att hundarna inte ska bli för fysiskt aktiva under transport. En hundsäng till hund i bil bör vara mjuk och hygienisk, vi har exempelvis en lyxig modell från Puppy Angel. Denna hundsäng är tillverkad i mjuk polyester och är lätt att packa ihop och bära med sig. Den finns i en mängd färger som sober champagne och klassiskt mörkblå.

Doggie.se med det bästa för din hund

Köp hundtillbehör för resan på Doggie.se. Hos oss hittar du alla roliga och säkra produkter som din hund behöver för att få en trygg och bekväm resa. Du vet väl att vi har en bonusstege som gör att du får generösa rabatter ju mer du handlar? Dessutom har vi alltid 14 dagars öppet köp.

Laddar