• Snabbleverans

  Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

 • 14 dagars öppet köp

  14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Hundhalsband säger en del om både dig och din hund

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 144 produkter
 1. Zack-and-Zoey
 2. East-Side-Collection
  Studded Collar - Black

  49 kr

  Ordinarie pris 99 kr

 3. East-Side-Collection
 4. East-Side-Collection
 5. Urban Pup
 6. Urban Pup
 7. DOGArtist
  DOG Artist LUCKY LEOPARD Collar - XS
  699 kr
  Färg Leopard
 8. DOGArtist
  DOG Artist LUCKY ZEBRA Collar - XS
  699 kr
  Färg Zebra
 9. Ruffwear
  Ruffwear Knot-a-Collar
  289 kr
  Finns i flera färger!  
 10. DOGArtist
 11. DOGArtist
 12. DOGArtist
 13. DOGArtist
 14. DOGArtist
 15. DOGArtist
 16. DOGArtist
 17. DOGArtist
 18. DOGArtist
 19. DOGArtist
Stigande ordning

Hundhalsband

Doggie.se är ett tioårsjubilerande företag som erbjuder dig design och hundmode. Du som hundälskare kan genom oss ge dina fyrfota vänner bland det bästa som marknaden har att erbjuda, som till exempel eleganta hundhalsband.

Hundhalsband med din hunds namn på!

På doggie.se hittar du ett brett utbud av hundhalsband. Du kan välja olika halsband för olika aktiviteter. Vi har de sportigare varianterna som passar när ni är ute på promenad i skogen. Du hittar även hundhalsband i tenntråd som är ett praktiskt material. Vi har färgglada, eleganta och snygga halsband för tillfällen då du vill att din hund ska vara lite finare. Om du vill blinga till det lite så hittar du även den typen av halsband. Ett hundhalsband med namn skapar du genom att köpa till Rhinestone bokstäver. Ingen kommer att kunna undgå att se vad din fyrfota vän heter. De olika halsbanden kommer i storlekarna small, medium och large. Du bör lätt kunna hitta något som passar just din hunds storlek och personlighet.

Kvalitet och elegans för din hund

Satsa på en snygg och praktiskt designad kombination av hundhalsband och hundsele om du håller med oss om att din hund är värd det bästa. Ett hundhalsband av dålig kvalitet kan vara direkt farligt för hunden om du fäst ett hundkoppel i det och hunden gör en hastig rörelse. På insidan av ditt hundhalsband anger du lämpligen dina kontaktuppgifter. Om din hund skulle springa bort har du då större chans att få tillbaka honom eller henne. Hundhalsband och hundkoppel kan självklart matchas för en enhetlig look och känsla. Om du skulle vara så att du föredrar att använda hundsele framför halsband så har doggie.se både hundhalsband och sele till dig och din hund.

Doggie.se - när din hund får bestämma

På doggie.se kan du på ett enkelt sätt köpa kvalitetsprodukter till hunden. Köp hundhalsband som har det lilla extra! Vi har alla varor i eget lager så du kan räkna med snabb leverans. Vi bjuder även på två veckors öppet köp ifall det skulle vara något fel med din beställning.

Laddar