Hundleksaker ska vara både pedagogiska och roliga.

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 56 produkter
 1. Zanies
 2. Zanies
 3. Ruffwear
 4. Ruffwear
  Hydro Plane
  299 kr
  Finns i flera färger!  
 5. Ruffwear
  Hover Craft
  299 kr
 6. Zanies
  Latex Toy Lion

  29 kr

  Ordinarie pris 49 kr

 7. Puppy-Angel
  Dotty Ball Toy
  119 kr
  Finns i flera färger!  
 8. Puppy-Angel
  Duo Heart Hundleksak
  99 kr
  Finns i flera färger!  
 9. Happy-Pet
  Happy Face
  59 kr
 10. Happy-Pet
 11. Happy-Pet
 12. Puppy-Angel
  Heart Tug Toy
  139 kr
  Finns i flera färger!  
 13. Puppy-Angel
  Hugging Heart Leksak
  119 kr
  Finns i flera färger!  
 14. Puppy-Angel
  Jeweled Ring Cushion Toy
  119 kr
  Finns i flera färger!  
 15. Happy-Pet
 16. Happy-Pet
 17. Happy-Pet
  Little Rascals Pawfinder Owl

  29 kr

  Ordinarie pris 59 kr

 18. Happy-Pet
 19. Happy-Pet
  Little Rascals Play Cube Singles

  49 kr

  Ordinarie pris 69 kr

 20. Happy-Pet
  Little Rascals Play Cubes On A Rope

  99 kr

  Ordinarie pris 159 kr

 21. Happy-Pet
 22. Happy-Pet
 23. Happy-Pet
Stigande ordning

Bra hundleksaker gör din hund mer harmonisk

Hundleksaker av riktigt hög kvalitet som stimulerar och lugnar din hund kan lösa många problem och leda till trevliga stunder. Vi på doggie.se är experter på allt som har med hundar att göra.

Olika slags hundleksaker

En understimulerad hund kan, hur underbar den är, ställa till med en del ofog i en liten lägenhet. Ekologiska hundleksaker kan göra tillvaron ännu trevligare för både dig och din hund. Det gäller inte minst hundleksaker för aktiveringslekar som gör att hunden övar upp sin förmåga att tänka logiskt och kreativt. Sådana leksaker är både fysiskt och intellektuellt stimulerande. Andra bra hundleksaker är sådana som ni båda använder tillsammans. Tuggtåliga bollar och andra apportleksaker är bara några exempel. För hundar är det viktigt att använda munnen och tänderna. Det kliar när tänderna växer ut och din hund måste ha lämpliga saker att bita i. Annars kommer den att bita och tugga sönder sådant som, utifrån ditt perspektiv, är mindre lämpligt.

Hundleksaker på resan

Kom ihåg att ta med hundleksaker på semestern så att ni kan vara aktiva tillsammans! Om din hud är hemkär kan ett par leksaker med bekanta dofter hjälpa till att skapa trygghet även i en ny miljö. Hundleksaker i bilen är extra viktiga. Det kan vara lugnande för hunden att ha något att tugga på om han eller hon reser i en bur. Här på doggie.se hittar du många olika tuggleksaker att välja bland. Andra bra hundleksaker i bilen är mjuka dockor eller kudde som hunden är särskilt fäst vid. I värsta fall kan hunden känna det som att något viktigt saknas om favoritleksaken inte fick följa med på semestern.

På Doggie.se hittar du allt för hunden

Köp hundleksaker online från doggie.se om du gillar snabba leveranser. Vi samarbetar med flera ledande leverantörer och har hög kvalitet som främsta ledstjärna. Detta är inte vilka hundprodukter som helst, varorna i vårt sortiment är noggrant utvalda och vårt lager fylls ständigt på. Vi erbjuder dessutom 14 dagars öppet köp.

Laddar