Hundselar är praktiskt för både hund och människa

Förfina urvalet
Visar 1-24 av 234 produkter
 1. Puppia
 2. Puppia
 3. Puppia
 4. Puppia
 5. Puppia
 6. Puppia
 7. Zack-and-Zoey
  Nylon Sele Grön
  89 kr
 8. Puppy-Angel
 9. Puppy-Angel
 10. MERÏKH
 11. MERÏKH
 12. MERÏKH
 13. Ruffwear
 14. Ruffwear
 15. Puppia
 16. Puppia
 17. Puppia
 18. Puppy-Angel
  Stripey Heart Sele + Koppel Blå
  249 kr
  Färg Blå
 19. Puppy-Angel
 20. Puppy-Angel
 21. Puppy-Angel
 22. Puppy-Angel
Stigande ordning

Hundselar

Hos Doggie.se hittar du alltid ett stort utbud av hundselar i olika varianter för alla slags hundar och hundraser. Vi har även en mängd andra djurprodukter från kända varumärken.

Vi har hundselar för alla behov

En hundsele kan ha många olika användningsområden beroende på utformning, material och hunden som ska använda den. På Doggie.se hittar du alltid en mängd olika varianter av hundselar. Till exempel finns vår populära hundsele med namn där du kan skriva in din hunds namn för att göra selen mer personligt kopplad till din hund. Vi har även hundsele med handtag som gör det möjligt för dig att lyfta och styra din hund på ett sätt som är tryggt och säkert både för dig och för hunden. Hundselar blir allt mer populära idag, många hundägare väljer olika bekväma selar till sina hundar eftersom de tycker att selana sitter bra på hunden och motverkar att hunden drar och sliter. Testa skillnaden du också!

Hundselen skapar kontroll

Med en hundsele har du kontrollen och du kan styra hunden under promenaden. Att kombinera hundsele och hundkläder är någonting som många hundägare gör. Dels för att ge hunden en unik personlighet men också för att skydda den mot väder och vind. Hundkläder finns i en mängd olika varianter här hos oss på Doggie.se. Om du någon gång reser med din hund i bil kan vi rekommendera att du testar att använda hundsele i bil för att spara tid. En hundsele kan nämligen bäras under långa perioder utan att behövas ta på och av. Att använda hundsele i bil ökar också säkerheten för din hund då selen kan kopplas in i bilens bälteshållare.

Doggie.se har allt din hund behöver

Köp hundsele och andra produkter och accessoarer till din hund på Doggie.se. Allt vi säljer finns i vårt välfyllda lager, vilket garanterar en snabb leverans hem till dig. Vi erbjuder dessutom 14 dagars öppet köp så att du alltid kan känna dig trygg när du handlar hos oss.

Laddar