• Snabbleverans

  Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

 • 14 dagars öppet köp

  14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Klövjeväska är en praktiskt ryggsäck till din hund

9 Produkt(er)
 1. Doggles
  Backpack Extreme
  439 kr
  Finns i flera färger!  
 2. Ruffwear
 3. Ruffwear
 4. Ruffwear
 5. Ruffwear
 6. Ruffwear
 7. Ruffwear
Fallande ordning

Klövjeväska

Hos Doggie.se hittar du klövjeväska, det vill säga ryggsäck till din hund, i olika utföranden. Med denna väska kan din hund hjälpa dig att bära en del av din packning. Hos oss hittar du välbalanserade väskor i olika storlekar.

Ta bärhjälp hunden med en klövjeväska

Du hittar flera olika klövjeväskor i sortimenten hos Doggie.se. En klövjeväska är, enklare uttryckt, en ryggsäck för din hund. Din hund kan till exempel bära väskan under promenaden eller löpturen. Doggie.se har till exempel klövjeväska för träning, en väska som passar extra bra du och din hund tränar tillsammans. Det finns också klövjeväskor som passar vandring och enklare modeller för att bära småsaker. Klövjeväskorna finns i många olika storlekar för att passa allt ifrån den riktigt stora hunden till den lilla. När du köper väska är det viktigt att se till så att klövjeväska vikt är anpassad efter din hunds storlek, allt för att din hund ska kunna bära på ett så bekvämt sätt som möjligt. Av samma anledning är alla våra klövjeväskor välbalanserade för hög komfort.

Hundar älskar att vara delaktiga

En hund älskar att vara delaktig. En klövjeväska är ett bra sätt att få din hund att känna att den bidrar och har en uppgift. Du behöver inte packa klövjeväskan full, att bära något så litet som sina egna hundbajspåsar skänker faktiskt många hundar extra lycka. Förutom att man kan använda sig av en klövjeväska till hundbajspåsar finns det många andra tillfällen när en ryggsäck för din hund är praktiskt. Ett bra sätt att inge en känsla av syfte är att använda en klövjeväska på resan med hund. Låt till exempel lite av packningen på din resa med hund få ligga i hundens klövjeväska. På så sätt bidrar ni båda på er gemensamma resa.

Hitta kvalitativa klövjeväskor hos Doggie.se

Köp klövjeväska till hund hos Doggie.se. Vi har välbalanserade klövjeväskor av god kvalitet för olika tillfällen såsom träning, vandring och promenader. En klövjeväska, det vill säga: en ryggsäck till din hund, är ett bra sätt att få din hund att känna att den är delaktig och har ett syfte.

Laddar