• Snabbleverans

    Beställ innan kl 13:00 en vardag och ditt paket skickas från vårt lager samma dag paketet är normalt framme hos dig dagen efter. 

  • 14 dagars öppet köp

    14 dagars öppet köp - skicka tillbaka eller byt till en annan produkt. 

Shoppa till katt hos oss, vi har kvalitetsprodukter .

Shoppa till katt

Här på doggie.se hittar du allt för katten och kattägarens behov av kläder, aktivitetsleksaker och klösträd. Shoppa till katt online hos oss, vi levererar våra kvalitetsprodukter snabbt och säkert.

Allt för kattens behov

Vare sig du har en inne- eller utekatt har den flera behov för att må bra och inte ha tråkigt. Ett av dem är klösbehovet. För att den inte ska klösa på dina möbler bör du skaffa ett klösträd eller möbel - detta finns i massor av olika varianter hos oss. Din katt behöver även leksaker för att aktivera sig och till sömnen behövs en skön bädd. Till resor är det lämpligt med en praktisk och snygg väska där både katten och dess saker får plats. När du ska shoppa till katt i Sverige är det ultimata valet att kolla in vår webbshop. Här kan du vara säker på att du får hög standard och bra kvalitet på produkter som gynnar både katten och dig. Shoppa till katten enkelt via oss på Doggie.se!

Snygga och praktiska kläder

Shoppa kattkläder som passar tillfället när de ska användas. Är det kallt vill katten ha något gosigt och värmande och för den varma årstiden passar praktiska och snyggt designade plagg. När du ska köpa kattkläder kan du enkelt konsultera vår storleksguide för att hitta passande storlek. När du ska shoppa kattfoder är det viktigt att du väljer ett som tillgodoser alla näringsbehov. Ett gott kattgodis med vitaminer är bra att bjuda på ibland, som omväxling till ditt vanliga kattfoder. Trots att katter är mycket renliga och själva sköter sin hygien finns det en del raser som behöver lite hjälp på traven med pälsvården, då behöver du en bra borste eller kam.

Doggie.se levererar snabbt

Hos Doggie.se hittar du allt du behöver för att shoppa till katt online. Vi har alla våra produkter i eget lager och levererar därför snabbt hem till dig. Du har alltid rätt till 14 dagars öppet köp och handlar därför tryggt och säkert hos oss.

Laddar