Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Returer och byten

Om du har ångrat ditt köp kan du antingen lämna tillbaka dina varor eller byta dem. För att göra en retur eller ett byte kontaktar du kundtjänst.

Ångerrätt
Du har full retur- och bytesrätt inom 14 dagar från det att du mottagit produkten, förutsatt att den inte har använts och att den returneras i oskadat skick med emballaget intakt. Vid retur av produkter står du själv för returkostnaden. Är varan felaktig står vi för returfrakten. Vid byte till en annan vara är frakten kostnadsfri. Följande varor omfattas inte av ångerrätt:

  • Produkter som har använts eller har skadats
  • Produkter som saknar sitt ursprungliga produktemballage
  • Produkter som tillhör vår rea eller våra specialerbjudanden, och säljs till reducerat pris
  • Förbrukningsartiklar och speciella säsongsprodukter såsom halloween- eller tomtekläder

Med emballage menas produktens egna förpackning, inte ytteremballaget, alltså den kartong som hela beställningen skickades i. Återanvänd gärna ytteremballaget vid en retur.

Returrätt
Returrätt innebär att du har rätt att returnera produkter inom 14 dagar från mottagandet, förutsatt att produkten är oanvänd och i oskadat skick med emballaget intakt. Du står själv för alla kostnader i samband med returen. Efter att vi har erhållit och godkänt returen återbetalar vi hela varuvärdet inom 30 dagar till det konto du har angivit. Frakt och eventuell faktureringsavgift återbetalas ej.

Garantiärenden
Du har 1 års garanti från Doggie.se. Garantin gäller de fel som anses vara tillverkningsfel. Fel som anses ha uppstått på grund av vanligt slitage eller onormal användning omfattas ej av garantin. Vid garantiärrenden så byts i första hand produkten ut mot en ny. Om produkten inte längre är tillgänglig så byts den mot en likvärdig. Doggie.se kan även besluta att lämna ett tillgodokvitto.

Beställningsvara

Om den produkt du har beställt är en beställningsvara är returvillkoren annorlunda. Vid retur av beställningsvara debiterar vi dig hela beloppet för returfrakten, vilket är från 59 kr och beror på paketets storlek och vikt. Oftast blir kostnaden mer, och speciellt när det gäller en stor produkt så blir det en högre fraktavgift. Denna avgift debiteras i samband med att din faktura/betalning korrigeras. När det gäller beställningsvara står vi ej för frakten vid ett byte, utan du blir även då debiterad för fraktavgift.

 

 

  • Snabb leverans direkt från vårt svenska lager. 

  • Snabba och enkla storleksbyten vid behov

  • 18 år online 2005 - 2023