Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Doggie.se är din premium hundbutik för välkända kvalitetsmärken.

Vi är 12 personer som jobbar på företaget, du kan alltid kontakta oss om du har problem med en order eller vill ha hjälp med information eller tillvägagångssätt, varje vecka skickar vi ut tusentalspaket med Postnord till hela Sverige. 

Vår företagetsidé är att tillgodose den Svenska marknaden för premium kvalitetsprodukter till hundar. 

Genom att nå hela den Svenska marknaden genom doggie.se når vi kostnadseffektivt ut till hela Sverige och kan hålla ett stort och brett sortiment med hund & kattprodukter. Vi jobbar uteslutande med egen import direkt från tillverkare. Vi satsar på kvalité framför lågpris. Kvalité lönar sig alltid i längden. Hundkläder av högkvalité kostar lite mer men håller mycket längre, den får inte dålig passform efter ett par tvättar, den går inte sönder efter en kort tid. Ett kvalitets plagg som du sköter om håller i många år. 

Hos oss hittar du kända varumärken såsom Puppy Angel, Ruffwear, Dog Artist, FuzzYard, Sleepypod, Puppia med flera... "www.doggie.se - mode för din hund" är ett registrerat varumärke

Följ oss på Facebook och Instagram - kolla in uppdateringar på startsidan för att ta del av kampanjer och unika rabattkoder. Vi arbetar aktivt med kampanjer och utförsäljningar.

Prenumerera på vårt

Håll dig uppdaterad med nyheter och kampanjerbjudanden.

Brands
Kundtjänst
Magasin & Guider
2018 Doggie.se (Purefun Group AB)
Fler språk:Svenska www.doggie.se

Kundservice 020-12 16 00 (Mån-Fre 07:00 - 16:00)

Epost: info@doggie.se

0
  • Snabb leverans direkt från vårt Svenska lager. 

  • Snabba och enkla storleks byten vid behov

  • Premium Varumärken med topp kvalité